Chlapec s očami ako hviezdy - Pero le Kvet, 1965- (Artforum, 2016)
Chlapec s očami ako hviezdy nemá meno. Je to však zvedavý chlapec, ktorý rád kladie otázky. Putuje krajinou, ktorá je rovnako záhadná ako on sám. Ocitol sa v nej vďaka pestrofarebnému motýľovi, ktorý sa stane jeho spoločníkom a sprevádza ho na ceste plnej prekvapení a nečakaných stretnutí.