Rodinka Dušičkovcov, alebo, Hmlovci majú problémy - Vebrová, Sandra, 1985- (Fragment, 2017)
Svet duchov ovládol zmätok. Začala sa strácať hmla a všetko je hore nohami. Po stopách tejto záhady sa vydáva aj naša známa trojica Simon, Olívia a Bubi.