Pupo a Fazuľka - Lasicová, Hana, 1981- (Stonožka, 2017)
Pupo a Fazuľka sú úplne obyčajní škôlkari. Pupo nosí okuliare, má guľaté bruško a často sa bojí. Fazuľka je zase malá, hanblivá a rada trucuje. Ich príbehy ti ukážu, ako sa popasovať s každodennými problémami, ako získať zdravé sebavedomie a ako sa tešiť z toho.