Disney Violetta. 1., V mojom svete - Krupová, Eva, 1941- (Disney Violetta, 2014)
Violetta bude mať šestnásť rokov. Kvôli práci svojho otca stále cestovala sem a tam, takže nikdy nebývala na jednom mieste dosť dlho na to, aby si tam našla kamarátov alebo začala žiť normálny život. Teraz sa vrátili do Buenos Aires. Verí, že sa jej splní sen a stane sa slávnou speváčkou, ako bola jej mamička.