Disney Violetta. 2., Rozpoltené srdce - Krupová, Eva, 1941- (Disney Violetta, 2014)
Hrdinka populárneho seriálu prežíva ďalšie dobrodružstvá. Komu bude nakoniec patriť jej srdce: Tomasovi alebo Leonovi?