Prechádzka - Herrmann, Eve (Moje malé príbehy Montessori, 2017)
Jednoduchý príbeh, vychádzajúci z pedagogiky Montessori, s krásnymi ilustráciami, premení bežnú prechádzku na nevšednú objaviteľskú výpravu.