Zranený vtáčik - Herrmann, Éve (Moje malé príbehy Montessori, 2017)
Jednoduchý príbeh, v súlade s pedagogikou Montessori, s krásnymi ilustráciami vám aj vašim deťom ukáže, ako pozorovať vtáčích kamarátov za oknom.