Príbehy zo starej Bratislavy - Faust, Ovidius, 1896-1972 (Perfekt, 2017)
Kniha prináša kúsok histórie Bratislavy minulého storočia. Zábavné príhody, ale aj vážne epizódy zo života aj javy dnes už ťažko predstaviteľné, či rôzne kuriozity, ktoré sa dostali do mestských zápisníc čitateľa pobavia i poučia.