Girl Online. [3], Sólo pre Girl Online - Sugg, Zoe (Slovart, 2017)
Penny je single. Navzdory očakávaniam sa nevrátila k svojmu expriateľovi Noahovi. Noah predčasne ukončil turné a zmizol z povrchu zeme. Penny netuší, kam sa vyparil. Megan ju pozve na návštevu na konzervatórium. Penny si tu nájde nových priateľov. Svojej novej kamarátke Posey radí, ako bojovať s trémou, a aj Elliot zúfalo potrebuje jej podporu. Do predstáv sa jej však čoskoro votrie niekto iný: očarujúci Škót Callum. Penny sa musí rozhodnúť, či sú davy na konzervatóriu pre ňu to pravé a či naozaj dokáže žiť bez Noaha, ktorý jej v srdci zanechal nezmazateľnú stopu.