Gruffalo : kniha so zvukmi : zamrmli si spoločne s Gruffalom - Donaldson, Julia, 1948- (Svojtka & Co., s.r.o, 2015)
Hlbokým lesom putuje myška, keď tu spod stromu vyskočí líška. Myška sa nezľakne sovy ani hada, vymyslí si priateľa a stretne ho rada. Prechádzka tajomná do Čierneho lesa, pri čítaní srdiečko radosťou nám plesá.