Echo park - Connelly, Michael, 1956- (Top krimi, 2015)
V roku 1993 zmizla cestou zo supermarketu Marie. Detektív Harry nedokázal prípad vyriešiť. Mladá žena sa nikdy nenašla. Harry má jej spis znova na stole, keď mu zavolajú z prokuratúry. Muž obvinený z dvoch ohavných zločinov je ochotný priznať sa. Harry musí prijať priznanie muža, ktorého hľadal a nenávidel trinásť rokov. Dozvie sa, že s partnerom prehliadli stopu, čo ich mohla priviesť k vrahovi, a zachrániť tak život ďalším ľuďom.