If you give a pig a pancake - Numeroff, Laura; Bond, Felicia (New York : Laura Geringer Book, 1998)
Čo sa stane, ak dáte prasiatku palačinku. Veselé príhody malého dievčatka a prasiatka.
Keywords: americká literatúra; príbehy pre deti; mladší školský vek