Nechcem byť veľký - Petty, Dev (Citadella, 2017)
Tento príbeh učí, že je skvelé byť presne taký, aký ste. Žabiak nechce vyrásť. Nechce byť vysoký. Nechce vedieť dostatočne vysoko vyskočiť na to, aby stretol rosničky. Páči sa mu byť malým. Okrem toho, ak vyrastiete, nebudete môcť robiť všetky tie zábavné veci, ako skákať do kaluží s najlepším priateľom, Prasiatkom, však?