Úžasné dni školáčky Abby. 3, Choď za svojou hviezdou - Mazer, Anne, 1953- (Columbus, 2007)
Na základnej škole sa rozhodnú hrať obľúbenú hru Peter Pan. Všetky deti sa chcú stať hviezdami, aj malá Abby a jej priateľky Jessica a Natália. Prebieha konkurz a hlavnú úlohu napodiv získava Natália, ktorá sa skôr zaujímala o chémiu. Abby ale nezíska žiadnu úlohu v hre a je veľmi sklamaná.