Temné vody. [3], Vtáča - Paul, Fiona (Egmont ČR, 2015)
Cass a Luca sú na úteku pred zákonom a Rádom večnej ruže. Rozdelia, aby získali jediný dôkaz, ktorý ich môže zachrániť. Cass ocitne v osídlach zvrhlého rádu. Musí sa postaviť rádu a raz navždy rozhodnúť o svojom osude. Kto poletí vedľa nej, až konečne nájde krídla?