Rozprávka o veštcovi a starej krivde - Brat, Roman, 1957- (Albatros Media Slovakia, s.r.o, 2017)
Janko nadobudne dar veštiť a pomáhať ľuďom. Veštby však nevoňajú každému, odhaľujú totiž aj nepoctivé a nečestné úmysly zloduchov, ktorí si na pomoc proti nemu zavolajú nadprirodzené bytosti. Jankovými spojencami v boji so zlom sú plamienky, vľúdne a nežné bytosti, túžiace po láske a porozumení. A do jednej z nich sa veštec zaľúbi.