Dobrú noc, macko! - Cresswell, Ray; Reichstädterová, Daniela (Matys, 2008)
Krásne ilustrované leporelo s básničkami, ktoré sa deti rýchlo naučia. Môžu sa naučiť aj činnosti, ktoré musia vykonávať pred tým, než sa uložia na spanie do postieľok.