Zlodeji planét - Krokos, Dan (Egmont ČR, 2014)
Trinásťročný kadet Mason Stark študuje na Akadémii Pozemského veliteľstva vesmírnych síl. Pred dvomi týždňami sa nalodil spolu s ďalšími sedemnástimi kadetmi na vesmírne plavidlo Egypt. Malo ísť o bežný rutinný let. Všetko je však zrazu inak, keď loď nečakane napadnú Tremisti, mimozemská rasa, ktorá s ľudstvom už dlho bojuje.