Warren Trinásty a šepkajúci les. [2] - Rio del, Tania (Albatros Media Slovakia, s.r.o, 2017)
Warren a jeho slávny "cestujúci hotel" vozí hostí na potulkách vidiekom. Keď ich však neočakávaná havária zavedie do nebezpečného lesa, Warren sa stretáva zoči-voči s nebezpečným dvojníkom - zlomyseľným "Worrinom", ktorý je odhodlaný ovládnuť hotel. Ak chce Warren hotel a jeho návštevníkov zachrániť, musí najprv rozlúštiť niekoľko záhad.