Danka a Janka v rozprávke - Ďuríčková, Mária, 1919-2004 (SPN - Mladé letá, s.r.o, 2016)
Danka a Janka sú na nepoznanie rovnaké sestričky dvojčence. Veľmi rady si vymýšľajú a v tejto malej knižke sa vyberú do rozprávky. A nie do jednej - vymyslia až dvanásť veselých rozprávok: O medveďovi Demetrovi, O Gevenduche, O človiečikovi z budíka, O sťahovavom vrabcovi.