Apolónov pád. [2], Temné proroctvo - Riordan, Rick, 1964- (Albatros Media Slovakia, s.r.o, 2018)
Všemocný boh slnka, svetla, liečiteľstva, umenia, lukostreľby, poézie, tanca a proroctiev naďalej trčí v koži smrteľníka Lestera Papadopoulosa. Z jeho nadprirodzených schopností mu nezostala ani jediná a telo nemotorného tínedžera, v ktorom sa ocitol, je len na zlosť. Diove odpustenie a svoje miesto na Olympe však získa späť, iba ak nájde staroveké zdroje proroctiev a oslobodí ich.