Minulosť ťa dostane : Slovensko píše román - Urbaníková, Eva, 1976-; Maxell, Aron; Debnár, Peter; Fisher, B.B; Panáková, Barbora; Marianková, Zuzana; MiMe; Dawidow, Jerry; Šišovský, Peter; Arva Tóthová, Gabriela; Havranová, Katarína; Marci, V.K (Evitapress, 2009)
Prvý slovenský román napísaný viacerými literárnymi nadšencami na internete, vydaný knižne.