Štyria kamaráti v akcii. Stratení v džungli - Brezina, Thomas, 1963- (Albatros Media Slovakia, s.r.o, 2018)
Kamaráti len zázrakom prežijú núdzové pristátie v brazílskom pralese a opäť im hrozí ďalšie nebezpečenstvo: zajmú ich bojovníci a odvlečú do aztéckeho mesta. Ako uniknúť z pazúrov svojich únoscov?