Zahrada - Trnka, Jiří, 1912-1969 (Jiří Trnka, 2008)
Päť chlapcov otvorí starú rozheganú bránku a vojdú do krásnej záhrady, kde stretnú starého múdreho trpaslíka, zlomyseľného kocúra a odhaľujú rozličné tajomstvá.