Poďme sa hrať : knižka s hrkálkou - Siewert, Pauline (Svojtka & Co., s.r.o, 2012)
Vieš pomenovať hračky, s ktorými sa každý deň hrávaš? V malej knižočke tvaru kvetinky, ktorá sa zmestí do každých detských rúčok, sa na pestrofarebne nakreslených obrázkoch naučíš svoje prvé slovíčka. A vieš čo je najlepšie? Že si s knižkou môžeš robiť čo chceš- kotúľať, točiť, triasť- pri každom pohybe ti veselo zahrká.