Zůstaň : cyklus WAGs 2 - Bowen, Sarina; Kennedy, Elle (Baronet a.s, 2018)
Hailey tuší, že jej obľúbený klient v anonymnej virtuálnej asistenčnej službe - je v skutočnosti hokejová hviezda Matt. Hailey si stále lieči srdce po nedávnom rozchode, stačí jej preto len nezáväzné flirtovanie. Matt vie veľmi dobre, čo je to zlomené srdce. Ešte stále sa nespamätal z krachu svojho manželstva. Jediný človek, ktorý ho zrejme chápe, mu nechce ukázať svoju tvár. Našťastie to nie je nič, čo by lístky na hokejové stretnutie nevyriešili. Hailey tej ponuke nemôže odolať a Matt nemôže odolať Hailey.