Návrh : cyklus Off-Campus 1 - Kennedy, Elle, 1982- (Baronet a.s, 2016)
Hanna si je vo všetkých oblastiach života istá, až na sex a zvádzanie. Ak chce upútať pozornosť chalana, do ktorého sa zahľadela, musí vystúpiť zo svojej ulity a urobiť všetko, čo bude potrebné, aby si ju všimol.