Omyl : cyklus Off-Campus 2 - Kennedy, Elle, 1982- (Baronet a.s, 2016)
John Logan môže mať ktorúkoľvek babu. Pre hviezdu univerzitného hokejového tímu je život jeden veľký večierok. Za jeho sexy úsmevom a očarujúcim šarmom sa ale skrýva stále rastúce zúfalstvo, že sa po promócii dostane do slepej uličky.