Skóre : cyklus Off-Campus 3 - Kennedy, Elle, 1982- (Baronet a.s, 2017)
Allie má problém. Blížia sa promócie a ona zatiaľ stále netuší, čo bude robiť po škole. Po krachu dlhodobého vzťahu si lieči zlomené srdce a o žiadny nový vzťah nemá záujem. Sex nič nevyrieši. Lenže fešnému hokejistovi Deanovi je ťažké odolať. Aspoň na jednu noc túži Allie zabudnúť na neistú budúcnosť, v ktorej na ňu určite nečaká kráľ rýchloviek na jednu noc. Dean vždy dostane, čo chce, rád si užíva a nestretol ešte ženu, ktorá by bola voči jeho kúzlu imúnna. Kým nepoznal Allie. Za jedinú noc mu divoká blondínka obrátila život hore nohami - a teraz sa chce iba priateliť?