Plán : cyklus Off-Campus 4 - Kennedy, Elle, 1982- (Baronet a.s, 2017)
Sabrina má svoju budúcnosť presne naplánovanú: najskôr promócie, potom právo a práca v nemilosrdnej advokátskej kancelárii. Jej útek pred zahanbujúcou minulosťou rozhodne nezahŕňa pohľadného hokejistu, ktorý verí na lásku na prvý pohľad. Johnovi je ochotná venovať len jedinú noc vášne a nečakané nehy, lenže niekedy stačí jediná noc, aby sa vám zmenil celý život. Ak chce Tucker stráviť život so ženou svojich snov, bude ju musieť presvedčiť, že niektoré plány sa lepšie plnia vo dvojici.