Hodnej kluk : cyklus WAGs 1 - Bowen, Sarina; Kennedy, Elle (Baronet a.s, 2018)
Zorganizovanie bratovej svadby je pre Jess najväčšou výzvou jej života. Čierna ovca rodiny si nemôže dovoliť zlyhanie. Pre Blakea je chystaná svadba ako dar z nebies. Jess je hlavnou družičky a on ženíchov svedok. Nevadí, že bude musieť čeliť "troche" vzdoru? Len potrebuje presvedčiť jednu tvrdohlavú blondínu, že je v skutočnosti dobrý chlapec, aj keď so zlou povesťou. Ako každý hokejista vie, že keď chcete skórovať, musíte sa snažiť. Tak nech hra začne.