V divočine : pozri sa pod okienko : 40 obrázkov v odklápacích okienkach + rozšírenie slovnej zásoby - Zorkócy, Branislav (Svojtka & Co., s.r.o, 2010)
S cestovateľom Edom, jeho synovcom a neterou sa naučíš mnoho nových slovíčok, a rozšíriš si tak slovnú zásobu. Otvor knihu a spoločne s nimi preži nádherné dobrodružstvá na ich cestách po svete. Vďaka otváracím okienkam v knihe objavíš všetky tajomstvá divočiny.