Kto rastie v sade - Mikhalitsyna, Kateryna (Stonožka, 2018)
Dlho letel slávik z ďalekej Afriky, až uvidel pod sebou starý sad. Tu niekde bude jeho domov. Pamätal si oteckovu radu, že si má urobiť hniezdo na rovnakom strome, na akom sa narodil.