Kto rastie v sade - Mikhalitsyna, Kateryna; Bula, Oksana; Guliásová, Marija (Bratislava : Ikar, a.s. - Stonožka, 2018)
Dlho letel slávik z ďalekej Afriky, až uvidel pod sebou starý sad. Tu niekde bude jeho domov. Pamätal si oteckovu radu, že si má urobiť hniezdo na rovnakom strome, na akom sa narodil.
Pre deti od 3 rokov
Keywords: ovocné stromy; najlepšie detské knihy roka 2018; ovocné kry; ovocné sady; ukrajinské rozprávky; mladší školský vek