Slovohrad - Kuzmová, Jana, 1947- (Miloš Hric/Táčik, 2018)
Cesta k Slovohradu je dobrodružná. Treba nájsť písmená spadnuté z vežičky hradu, „poumývať“ ich hrou, pomôcť nájsť ostatných súrodencov (písmená) a priviesť ich všetky domov na Slovohrad.