Ganbare! Workshopy smrti - Boni, Katarzyna, 1982- (Prokletí reportéři, 2017)
Príbeh ľudí, ktorí sa päť rokov po mohutnom zemetrasení, ničivých vlnách cunami a katastrofe v jadrovej elektrárni Fukušima pokúšajú vrátiť do normálneho života. Niektorí z tých, ktorí prežili, sa naučili potápať, aby mohli hľadať telá svojich stratených blízkych na dne mora.