Bohatier. kniha tretia, Horiaca ríša - Červenák, Juraj, 1974- (Margo, 2018)
Iľja, Jegor, Mikula a ďalší kniežací bohatieri si na ďalekej ceste a uprostred vojnového besnenia postupne uvedomujú, že ich najhorším nepriateľom nie sú cudzie vojská, ale temnota, ktorá rozožiera ich vlastné srdcia. Zasial ju niekto, koho kedysi považovali za priateľa. Koščej, predtým zvaný Volch, kráča po krvavej ceste a sleduje vlastné nebezpečné ciele.