Hra s hadmi - Milčák, Marián, 1960-; Kuniak, Juraj, 1955-; Busquin, Luc; Najkrajšie knihy Slovenska 2014 Bratislava, Slovensko). (Kordíky : Skalná ruža, 2014)
Ôsma básnická zbierka autora.
Názov z obalu
Najkrajšia kniha Slovenska 2014 v kategórii Krásna literatúra
Keywords: slovenská literatúra; poézia