Já jsem hlad : příběh o zápasu s mentální anorexií, hledání, cestě a návratu k ženské duši - Dvořáková, Petra, 1977- (Host - vydavatelství, s.r.o, 2009)
Príbeh o zápase s mentálnou anorexiou, hľadaní, ceste a o návrate k ženskej duši.