Exil - Ilhan, Çiler, 1972- (Dauphin, 2015)
Exil je útek, pred každodennými hrôzami, násilím a smrťou, ktorá nás obklopujú. Je to mozaika črepín zdanlivo nesúvisiacich príbehov o ktorých sa dozvedáme zo správ. Skutočnosti, ktoré sa až v osobných príbehoch stávajú bolestnými až neznesiteľnými.