Deník malého poseroutky. Fakt smůla / 8 - Kinney, Jeff, 1971-; Volhejnová, Veronika (CooBoo, 2014)
Gregovi Heffleymu sa stráca pôda pod nohami. Jeho najlepší kamarát Rowley Jefferson sa naňho vykašľal a nájsť si nových kamarátov bude fuška. Greg sa rozhodne, že zariskuje a nechá to na náhodu.