Ztracený chlapec : Pouť osvojeného dítěte za rodinným štěstím - Pelzer, Dave (Columbus, 2000)
Príbeh o malom stroskotancovi, ktorý bol týraný matkou alkoholičkou. Dvanásťročný chlapec je súdne odovzdaný do štátnej starostlivosti. Chlapec v krátkom čase vystrieda niekoľko rodín, má problémy so školou, ocitne sa dočasne aj v polepšovni, nakoniec zakotví v rodine, kde dospeje.