Smrť panien - Eugenides, Jeffrey, 1960- (Slovart, 2013)
V dome Lisbonovcov žije päť krásnych sestier, ktorým rodičia zakazujú chodiť von a tak sa o nich zvedaví chlapci dozvedajú len podľa toho čo vidia cez okná domu. Rodina ukrýva tajomstvo, ktoré by nikto neodhalil keby Trip nepozval krásnu Lux na rande.