Chlapci z Harvardu - Segal, Erich, 1937-2010 (Media klub, spol. s r.o, 1998)
Mysleli si, že zmenia svet ale svet zmenil ich. Bestseller, ktorý podáva päť životných príbehov študentov Harvardskej univerzity.