Rozlúč sa s mamičkou - Fielding, Joy, 1945- (Ikar, 2001)
Donna s Victorom sa do seba zaľúbili a po krátkej známosti sa zosobášili. No už čoskoro po svadbe sa medzi nimi začali drobné nezhody, ktoré sa stupňovali, a kedysi vášnivá láska sa začala meniť na nenávisť. Keď Donna po niekoľkoročnom manželstve požiadala o rozvod, Victor sa zo všetkých síl usiloval získať pre seba spoločné deti. Súd ich však po úvahe zveril Donne. No Victor sa s týmto rozhodnutím nezmieril a jedného dňa deti uniesol, nevedno kam.