Máša a Lili : veselé príhody dvoch psíkov a ich rodín - Gahérová, Lenka, 1966- (Hladohlas Group s.r.o, 2018)
Máša a Lili sa už nemôžu dočkať, kedy vám porozprávajú o tom, aké je zábavné mať doma psieho priateľa.