Vynálezy : kniha s okienkami : pozri sa dovnútra : viac ako 60 okienok - Frith, Alex; Zorkócy, Branislav; King, Colin, 1943-; Fara, Patricia (Bratislava : Svojtka & Co., s.r.o., 2012)
Kniha s viac ako 60 okienkami o vynálezoch okolo nás.
Názov z obalu
Kartónové listy s otváracími okienkami
Keywords: objavy a vynálezy