Autá : El Materdor - Dzuriková, Žofia (Edícia malého predškoláka, 2013)
Mater a Blesk McQueen jazdili po okolí. Keď prechádzali aj okolo pasúcich sa buldozérov, Mater poznamenal, že kedysi bol slávnym toreadorom v zápasoch buldozérov v Španielsku a volali ma El Materdor.