Závislá od teba - Paige, Laurelin (Ikar, a.s, 2015)
Krásna Alayna Withersová vie, čo znamená prenasledovanie a zákazy približovania, ale to už aj s pomocou terapeutky azda prekonala. Má premyslenú celú budúcnosť - získa lepšiu pozíciu v nočnom klube, kde pracuje, a vyhne sa každému mužovi, ktorý by mohol spustiť jej obsedantnú poruchu. Nerátala však s novým majiteľom klubu Hudsonom Pierceom. Je inteligentný, bohatý a neuveriteľný fešák. Chce ju dostať do postele a vôbec sa tým netají. Po jeho neodolateľnej obchodnej ponuke, sa mu už viac nemôže vyhýbať a jeho magnetizmu sa nedá ubrániť.