Závislí od seba - Paige, Laurelin; Filipová, Bianka (Bratislava : Ikar, a.s., 2015)
Po tom, čo Hudson otvoril Alayne svoje srdce, rozhodla sa odstrániť medzi nimi posledné bariéry, aby sľubný vzťah mohli postaviť na niečom väčšom než len na skvelom sexe. Lenže nielen ona má svoje tajomstvá. Minulosť ich čoraz väčšmi vťahuje do spleti zbytočnej nedôvery. Alayna sa spriatelí s Celiou - bývalou Hudsonovou priateľkou v nádeji, že získa o ňom informácie. O Hudsonovi sa však dozvie niečo, čo opäť ohrozuje ich lásku.
Na obale knihy: druhá časť sexi trilógie Závislí
Keywords: americká literatúra; erotické romány